perjantai 2. toukokuuta 2014

Humppakuun kuvakooste

Huhtikuu on aina enemmän tai vähemmän humppakuu, koska silloin juhlitaan mun omieni lisäksi myös mm. veljeni ja ystäväni synttäreitä. Tässä kuussa siihen päälle ynnättiin vielä yhden kaverin tuparit - ja onhan se vappuaattokin vielä huhtikuun puolella. "Viralliselle" humpalle eli baariin mulla ei ole jaksamista, rahaa tai mielenkiintoa lähteä (alan ilmeisesti mummoutua), mutta sille osuudelle, jossa saan olla rakkaiden ihmisten kanssa niin, että keskustelukin on mahdollista, osallistun oikein mielelläni.

Toukokuun pitäisi silti onneksi olla vähän rauhallisempi, ehtii taas keskittyä entistä paremmin työnhakuun, liikuntaan ja kouluhommiin. Joka tilanteessa en ole raahannut kameraa mukana, mutta Instagramia suorastaan rakastan, joten sorrun viemään blogiani massalifestylen suuntaan ja tekemään ah, niin ärsyttävän insta- ja normikuvapostauksen. Sori! :DMun synttäreitäni juhlittiin oikein rauhallisesti yhteisellä ravintolahetkellä ystävien kesken, mun kun ei tehnyt mieli nyt järjestää mitään bileitä. Mua kuitenkin lahjottiin mm. aivan ihanan tuoksuisilla suihkusaippuoilla ja yllä näkyvillä koruilla. Ylempi "rakkauskoru" on äidiltäni, korvakorut ystävältäni.
Seuraavana oli vuorossa tuparien juhlintaa kera diskopallon ja lusikoitavien shottien. Jostain syystä kyseiset pirskeet tahtoivat kuitenkin kääntyä "somebileiksi", koska kännykkä tuntui yhden jos toisenkin mielestä tuona iltana erittäin puoleensavetävältä esineeltä... Ja koska omaa pärstää pitää myös tunkea kuvapostauksiin, perään vielä todisteet siitä, että olen oikeasti maalannut naamani kyseisenä iltana.Kuukauden ehkä odotetuin bileilta oli minun laillani 22 vuotta täyttäneen ystäväni synttäripippalot. Oli kakkua, boolia, hyvää musiikkia, keskustelua ja öö...kivaa! Itsehän osallistuin näihin juhliin puolialasti eli yllä näkyvässä tuubimekossa. Taitaa muuten olla tämän blogin ensimmäinen etäisestikään päivän asua muistuttava kuvamaininta.


Seuraava synttärisankari halusi merkkipäiväänsä juhlistettavan Napolissa, joka on siis pizzeria Tampereen keskustassa. Olen viimeksi käynyt kyseisessä paikassa sekasyöjänä, joten uteliaana lähdin nyt kokeilemaan kasvisruokavaliooni sopivia pizzoja - ensimmäisenä grillatulla munakoisolla, basilikalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla täytetty. Ja hyvää oli! Juhlakalukin tuntui olevan tyytyväinen (minusta lähinnä lihakasaa muistuttaneeseen) pizzaansa, jossa oli ilmeisesti strutsia ja villisikaa.Ja vielä viimeisen kerran oma naama... Vappuaattona vedin tietenkin valkolakin päähäni, jotta vältyin suuremmalta hiustenlaitolta ja hallintotieteilijän vihreät haalarit jalkaan. Istuimme ystäväni kanssa aikamme teinien ja teekkareiden seassa juomassa Fresitaa ja kenguruviiniä, mutta siinä vaiheessa, kun alkoi näyttää sateiselta, siirryimme sisätiloihin jatkamaan vapun juhlintaa. Vappupäivänä sitten korvasimme aiemmin suunnittelemamme piknikin kokoontumalla ystäväni yksiöön vaihtamaan kuulumisia ja valittamaan väsymystä.

Joka viikolle on siis riittänyt huhtikuussa juhlittavaa. Tulevat viikonloput vaikuttavat rauhallisemmilta, kunnes toukokuun lopussa vietetään veljeni lakkiaisia.

2 kommenttia :

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)