tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vaihtoehtovappu

Kävin aamupäivällä vesijuoksemassa ja puolison kanssa nopeasti lounalla. Keskustorin läpi kävellessä sai suorastaan väistellä ilmapallomyyjiä (tarvitaanko niitä oikeesti 10 samalle torille?); tähän aikaan päivästä saisi jo varmaan pelätä törmäävänsä haalariasussa kulkevaan humalaiseen. Eilisen postauksen linjaa jatkaen en kykene käsittämään, minkä takia ihmiset ovat vappuna väkisin ulkona ryyppäämässä, vaikka sää olisi surkea, mutta toisaalta: omatpa ovat kevätflunssanne ja krapulanne - kukin siis tyylillään. Mua ei tuonne tihkusateeseen saisi takapuoltani palelluttamaan kilon paloinakaan, joten kävin Anttilassa etsimässä luonteelleni sopivampaa viihdettä. Minun vappuohjelmani näyttää siis tänä vuonna tältä:


Mukavaa vappua kaikille juhlimistyyliin katsomatta! :)

5 kommenttia :

 1. Hyvältä kuulostaa vaihtoehtovappusi! Hyviä Vappuja minultakin. ;)

  VastaaPoista
 2. Jos ei olis ollut ne yhet synttärit eilen ni olisin voinut viettää tuollaista vappua myös:) Joskus toiste sitten.

  VastaaPoista
 3. Niin tai siis ilman viiniä. Pirates of the caribbean ois käynyt loistavasti! En oo niitä kattonut pitkään aikaan, jokohan ois aika taas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin kävi itse asiassa niin että kun vappuaattona piti illalla ruveta katsomaan tota uusinta leffaa, jota ei oltu nähty 1407367 kertaa, niin se levy ei tietenkään toimi. Katsottiin sitten 20 minuuttia Mustan Helmen kirousta --> anopilla soi puhelin ja leffan katselu jää siltä illalta siihen kun kellokin oli jo aika paljon. Katottiin se sitten eilen illalla loppuun. Tänään sitten palauttamaan koko paketti Anttilaan, ainakin sen yhden levyn saavat luvan vaihtaa toimivaan.

   Poista

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)