keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Stressinpurkupäivä

Yliopisto-opiskelijalla onneksi on mahdollisuus pitää toisinaan keskellä viikkoakin sellaisia päiviä, joina mikään oleellinen asia ei edisty mihinkään suuntaan ja toiminta on kaikkea muuta kuin tehokasta. Tosin syynä oli tällä kertaa se, että eilen olin tehokas parinkin päivän edestä. Lähdin heti aamutuimaan mulle tosi haastavalle ja voimia vievälle puheviestinnän kurssille, josta siirryin päivän työhaastatteluun numero yksi. Siitä selvittyäni kiirehdin kotiin ruokkimaan kissat ja pyrähtämään pikalenkille ennen työhaastattelua numero kaksi. Välissä kävin vielä ruokakaupassakin. Eipä ainakaan ollut vaikeuksia saada unta illalla.

Tänään päätin purkaa eilisen stressiä nukkumalla pitkään ja ulkoilemalla. Kaappasin ensimmäistä kertaa uudessa asuinpaikassani kameran mukaan kävelyreissulle ja lähdin katselemaan, millaisia kuvauskohteita lähistöltä löytyy.Mulla on lähes aina kuulokkeet päässä, kun lähden kotoa, mutta aina välillä kuvatessani laitan musiikin hetkeksi pois päältä. Näin tein tänään varsinkin sorsia kuvatessani, koska halusin kuunnella niiden kaakatusta. :D Jouduin tosin laskemaan kuulokkeet kaulalleni myös siksi, että mua pyydettiin ohi kulkiessani mukaan johonkin musiikkivideoprojektiin. Nuori mies ja nainen lähestyivät mua englannin kielellä videokameransa vierestä ja sanoivat kuvaavansa videolle tanssivia ihmisiä.

Sen kummemmin en biisistä tai videosta tullut kyselleeksi, koska kieltäydyin heti kohteliaasti kunniasta; mua kun ei tunneta suuresta kyvystä (tai halusta) heittäytyä tällaisissa tilanteissa. Jäin kyllä miettimään, olisiko sittenkin pitänyt haastaa itsensä ja mennä kameran eteen pomppimaan, mutta tuumasin, että heittäytymisrohkeutta voi ehkä kerätä ensin muillakin tavoilla, "turvallisemmassa" ympäristössä.Illemmalla sekoittelin vielä nopsasti leipätaikinan, koska halusin kokeilla ostamiani susirumia, mutta ah! niin halpoja silikonisia leipävuokia. Ja mikäs sen parempaa rentoutumista loppuillaksi kuin itse leivottu, lämmin leipä, vihreä tee ja kaksi vieressä hurisevaa kissahoidokkia. Huomenna jaksaa taas palata esseeviritelmien pariin. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)