maanantai 14. heinäkuuta 2014

Viime aikojen virkkaustöitä

Rupesin jakamaan yhdessä Facebook-ryhmässä kuvia virkkaustöistäni ja tajusin, että sitä koukun kanssa räpeltämistähän on tullut harrastettua yllättävän paljon. Vähän kerrallaan, niin ei sitä töiden määrää tajuakaan, ennen kuin ne kokoaa johonkin esille. Olen ehkä jossain määrin pikkurikollinen, kun varastan toisten ideoita tai osia niistä, ja toteutan sitten netissä tai kirjoissa näkemiäni juttuja omaan tyyliini. Enkä yleensä edes muista, mistä niitä ideoita olen ryövännyt. Periaatteessa kaikki tämä on kuitenkin omaa designiani (heko heh), koska silmukkamäärät yms. olen määritellyt ihan omassa pienessä päässäni.


Pannunalusella on myös samaan tyyliin toteutettuja lasinalusia kavereina.
Vierastan useimpia virkattuja koruja, korvikset ovat ainoat käyttökelpoiset, jotka olen saanut aikaan. Halusin kuitenkin tehdä jotain muutakin käyttökelpoista koruviritelmää, ja tästä mielestäni tuli sellainen. Kuva on muuten otettu siten, että laitoin korun roikkumaan pimeänä olevaa läppärin näyttöä vasten. Oli muuten yllättävän kätevä tapa saada tasainen musta tausta pienelle esineelle. Tykkään jopa tuosta pienestä heijastuksesta, joka kuvassa näkyy. Sitten tein vielä kaulakorulle samalla tekniikalla rannekorukaverin:


Virkkausryhmissä näkyy olevan nyt kovassa huudossa afrikan kukka -niminen virkattu palanen ja siitä kootut tyynyt, pehmolelut, kassit, peitot, you name it. Mä en osaa lähteä siihen muotiin mukaan, koska inhoan lankojen päättelyä, ja sitä hommaa moniväriset kukat väistämättä tietävät. Jos joku keksii lankojenpäättelykoneen, olen ensimmäisenä jonossa ostamassa sellaista.

2 kommenttia :

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)