perjantai 15. helmikuuta 2013

Neonhelmiä mä metsästän

Sattumanvaraisen netissä harhailun seurauksena päädyin näpertelemään helmikoruja tämän sivuston ohjeilla. Itse askarteluosuuden lisäksi mua viehätti myös tuo tausta-ajatuksena toimiva käsite kandi, joka oli ainakin mulle ihan uus juttu. Ehkä oon sit vaan tynnyrissä kasvanu tai jotain. :D

Joka tapauksessa noiden tekeminen on hauskaa ja helppoa, ja nyt on jo jonkun aikaa ollut käynnissä neonväristen helmien metsästys, vähän laihoin tuloksin tosin. Hama-helmistä kyllä löytyy neonvärejä, mutta ne on ainakin tuohon multi stitch -tekniikkaan vähän hankalan mallisia ja muuta en sitten kotimaasta olekaan löytänyt. Tai no, Sinooperista ostin pari viimeistä purkkia aika lähellä tavoiteltua värimaailmaa olevia helmiä. Ei ihan mutta melkein. Totesin kyseiset helmet kotona pimeässä hohtaviksi. :D Kelpaa nekin tähän hätään.

Ulkomaisissa nettikaupoissa noita toki olisi, mutta suhtaudun nettiostoksiin muutenkin vähän varauksella ja sitten taas toimituskulut nousee pilviin. Eräs jenkkifirma olisi auliisti toimittanut helmiä Suomeen asiallisella 5000 dollarin rahtimaksulla. Pitänee jatkaa metsästystä ja yrittää löytää joku nettikauppa, johon uskallan luottaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)