keskiviikko 28. elokuuta 2013

Muutama blogilöytö

Demi.fi massablogeineen ei oikein tarjoa enää mitään uutta ja Blogilistalta on mun mielestäni kauhean vaikea löytää kiinnostavaa luettavaa. Bloglovinin sisältö on suurimmaksi osaksi sitä muotikauneuslifestylesisustushömppäkategoriaa, jota mä en ihan oikeasti jaksa lukea. Niinpä ryhdyin googlailemaan ja ajelehtimaan englanninkielisessä blogimaailmassa ja löysin muutaman uuden seurattavan.

1. Advanced Style
Juuri kun pääsin sanomasta, että mua ei tyyliblogit kiinnosta. No tämä kiinnostaa. Ei siksi, että nyhtäisin blogista itselleni pukeutumisvinkkejä tai että mua liikuttaisi pätkän vertaa, minkä merkkisiä vaatteita näillä ihmisillä on yllään. Se kiinnostaa siksi, että näistä kuvista välittyvällä ilolla minäkin haluaisin ikääntyä.

2. The "Blog" of "Unnecessary" Quotation Marks
Koska ihmisten tyhmyydelle on kiva nauraa. Nimi kertonee kaiken oleellisen.

3. SEXY PEOPLE
Kai se vaan on tässä kauneusleikkausten ja kuvankäsittelyn maailmassa virkistävää nähdä ihan tavallisia, aitoja, täydellisen epätäydellisiä ihmisiä. Siis mun mielestäni. En ole ihan varma, mikä blogin perimmäinen tarkoitus lopulta on: korostaa sitä, että jokainen meistä on omalla tavallaan seksikäs, vai vinoilla julkaistujen kuvien...öö...seksikkyyttömyydelle. Niin ja juu ei: blogi ei sisällä alastonkuvia.

Näillä blogeilla on ainakin suomalaisen näkökulmasta melko paljon lukijoita, eli voi olla, että muille nämä ovat jo vanhoja tuttuja. Vai ovatko?

2 kommenttia :

  1. Advanced style on mahtava! Muita en tunnekaan mutta käyn joskus vilkaisemassa.

    VastaaPoista
  2. Tuo "toinen" on "paras" "blogi" ikinä!

    sohfvi.blogspot.com

    VastaaPoista

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)