lauantai 5. tammikuuta 2013

Univelkalauantai

Ei taas lähteny tää lauantai käyntiin ihan ideaalisti. Aamuyö meni valvoessa: ensin jumitin tietokoneen vieressä kolmeen saakka ja sen jälkeen pyörin pari tuntia sängyssä. Oletan nukahtaneeni viimeistään viiden aikaan, joten koska herätyskello soi yhdeksän aikaan, olen nukkunut ehkä neljä tuntia. Se niistä terveistä elämäntavoista.

Kellohan oli soimassa, koska tarkoitus oli todella lähteä sinne Ideaparkiin alennusmyyntejä katsastamaan, mutta toisin kävi. Kuskiksi ilmoittautunut kaverimme tuli kipeäksi ja bussilippujen hinnat + väsymys ei oikein innostaneet, joten Plan B: Koskikeskus. Yhden aikaan iltapäivällä perseeni oli kuitenkin edelleen liimautunut kiinni sohvaan, joten luovuin shoppailuajatuksesta - säästyipä ainakin rahat. Mutta jotakin järkevää tekemistähän piti keksiä, joten kaivelin Gymstickini esille.


Mulla on tuo kultainen Gymstick sen vuoksi, että olen aiemmin kokeillut ohjatuilla tunneilla hopeista lukuunottamatta kaikkia muita jäykkyyksiä ja ne on jalkatreenissä kaikki mulle auttamatta liian kevyitä. Otin siis tuon jäykimmän, koska pystyn kuitenkin tekemään sillä myös muutamia hyviä perusliikkeitä yläkropalle. Tänään tein puolen tunnin pikatreenin koko kropalle: kyykkyjä, askelkyykkyjä, vatsarutistuksia, kulmasoutua, hauiskääntöä ja pystysoutua sekä pari sarjaa hyvää huomenta -liikkeitä.

Sitten iski kiljuva nälkä koska kello lähenteli neljää ja olin viimeksi syönyt aamulla. Päätin tehdä yhtä tämän hetken lemppariruokaani: täytettyjä tomaatteja. Yksinkertaista, hyvää ja suht terveellistä ruokaa.


Tomaattien kavereiksi lämmitin vähän ruusukaalia, porkkanaa ja parsakaalia. Ja tuo valkoinen tuossa edessä näyttää toki riisipuurolta mutta on kuitenkin ihan vaan arkisesti raejuustoa.

Tämmönen päivä tänäpä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)