lauantai 9. maaliskuuta 2013

Konstit on monet...

...totesi Windows Phonen omistaja, kun halusi saada Instagramin käyttöön. Ja kyllä se saatana onkin vaikeeta. Onnistuu, mutta mutkan kautta - ja vaatii silti Android- tai iOS-laitteen. Seuraavan kerran, kun ostan uutta puhelinta, otan jonkun mukaan vahtimaan, etten sorru enää nokialaiseen. Niin vihonviimeisen viheliäisiä vehkeitä ne on. Instagramin puuttuminen ei toki ole ainakaan yksin Nokian syytä ja kyse on vain yhdestä sovelluksesta, mutta olen mä tota Lumiaa monesta muustakin syystä jo ehtinyt kirota. Myisin pois jos joku ostais.

Asiaan. Koska sisäinen massateinini koki suurta ahdistusta siitä, että tämä mullistava kuvanräpsimissovellus ei ole käytössäni ja koska lompakkoni sitä vastoin koki suurta ahdistusta jo siitä ajatuksesta, että se laihtuisi uuden puhelimen hinnan verran, piti kiertää ja tehdä pikku kompromissi. Mulla on opiskeluvälineenä Samsungin tabletti, joka Android-laitteena tukee Instagramia, mutta sehän ei ole mulla kädessä aina ja joka paikassa, toisin kuin puhelin. Ja sehän Instagramin idea periaatteessa kai onkin, että niitä kuvia räpsitään lennosta. No, niin voin tehdä puhelimella, jolla tosiaan otan ensin ne kuvat ja lataan ne sitten Dropboxiin, jota voin käyttää myös tabletilla, kunhan nettiyhteys löytyy - ja senhän voi tarvittaessa vaikka jakaa kännykästä. Kuvat Dropboxista Instagramiin ja se on siinä. Kompromissihan tässä oli se, että kuvien siirtäminen vie oman aikansa ja vaivansa, joten kuvat tulee sitten ehkä semmosina nippuina, eikä yksitellen ja välittömästi, kuten Instagramin ideana nimenkin mukaan toki olisi.

Vähän teennäinen ratkaisu, mutta onpahan nyt perkele se insta. Blogin kanssa yhtenäistä linjaa noudatetaan sielläkin, eli kuvaan muutakin kuin pärstääni ja jäätelöpurkkeja. Ja kylläpä tästäkin taas saatiin iso uutinen. :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)