tiistai 19. maaliskuuta 2013

Tiistaipäivä

Mää tiedän, että "mitä tänään tein" -tyyppiset merkinnät on monien mielestä aivan saatanan tylsiä, ja on ne sitä munkin mielestä, jos sisältö on "olin koulus, mäkis ja Marjatan luona ja katoin Salkkarit". Luulen (toivon) kuitenkin tehneeni tänään jotain niin mielenkiintoista, että uskaltaudun tekemään julkiseen päiväkirjaani pitkästä aikaa päiväkirjamaisen postauksen. "No ei oo pakko lukee jos ei kinostahh!!!"

Kävin aamupäivällä koekaniinina eli testihenkilönä eli antamassa käsialanäytteeni tutkimukseen, jossa testataan älykynää ilmeisesti jotain ohjelmistokehitystä varten. Käytännössä se kynä näytti vähän niinku kuumemittarilta kuulakärkikynän kärjellä: pieni näyttö ja virtanappula. Eikä se nyt niin kovin älykkäältä vaikuttanut sikäli, että siinä näytössä näkyi vain kellonaika, joka oli kaiken lisäksi väärä. :D Käsialanäytteet annettiin jonkin näköiselle älypaperille - mitä se sitten tarkoittaakaan. Ihan tavalliselta paperilta se näytti. Parin tunnin työskentely palkittiin lahjakortilla.

Älykynäilyn jälkeen painelin lounaalle ja kävin allekirjoittamassa tänään paljon huomiota saaneen kansalaisaloitteen tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Siitä jatkoin suoraan kuntosalille ja puolen tunnin juoksumatolla hikoilun aikana pohdiskelin tuota kansalaisaloitetta. Sen seurauksena tunteet oli jalkatreeniä aloitellessa "hieman" pinnassa: tankoon sai latoa ennätyspainot ja sieltä kyykystä noustiin ihan puhtaasti kiukun voimalla - ja samalla raivolla ne muutkin liikkeet tuli tehtyä.


Treenailun jälkeen piipahdin Tiimarissa, jossa oli joku ihme varastontyhjennyssupertarjous: kolme valokuvakehystä 5 eurolla. Ja minähän ostin sitten kuusi, joista pienellä laskutoimituksella voitte siis päätellä minun maksaneen 10 euroa. Suu auki siinä ihmettelin, kun kassan näytölle kertyi ennen alennuksia kehysten normaalihinnoista kolminumeroinen lukema. Tää on sitä opiskelijan budjettiin sopivaa sisustusta ny sitten. Kehyksiin tilataan sisällöksi ihan ite otettuja valokuvia. :)

Kotona tuumasin, että ruokaa tarttis tehdä ja laiskana päätin vaan laittaa uunipuuron tulemaan. Kyllä sitä riisipuuroa voi muutenkin syödä kuin jouluna! :) Mantelia en sentään nyt sekoittanut sinne vuokaan, mutta blogia varten piti tietenkin taiteilla hieno annos, jota koristi muutama pekaanipähkinä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaikki asiallisesti ilmaistut ajatukset, tervehdykset, risut, ruusut, ideat ja toiveet otetaan ilolla vastaan. :)